DEZE ACTIE IS HELAAS NIET MEER VAN TOEPASSING!

Collectieve actie vloerisolatie Duurzaam Duinoord

Hartelijk dank voor uw interesse in de collectieve actie vloerisolatie door de Isolatiespecialist in samenwerking met de werkgroep Duurzaam Duinoord te Den Haag.

Wij ontzorgen u graag bij het isoleren van uw kruipruimte, van subsidieaanvraag tot uitvoering. U vraagt eenvoudig vloerisolatie aan voor uw woning, door onderstaand formulier in te vullen. Na ontvangst van het formulier, nemen wij z.s.m. contact met u op om een afspraak in te plannen. Na opdrachtverstrekking verzorgen wij de gehele subsidieaanvraag. De subsidie bedraagt €12,50 per m2.

Wilt u meer weten over de voordelen van vloerisolatie? Luister dan ook naar de podcast van Duurzaam Duinoord.

Hoe wij te werk gaan:

 1. Na ontvangst van het formulier, nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op om een afspraak te plannen;
 2. Hans Wagemaker of Patrick Terheijden van de Isolatiespecialist komt bij u langs om uw kruipruimte op te meten en te inspecteren;
 3. Binnen een week ontvangt u een vrijblijvende offerte;
 4. Indien u akkoord gaat met de offerte, plannen wij een afspraak voor uitvoering;
 5. U ontvangt de factuur nadat de werkzaamheden zijn uitgevoerd;
 6. Wij verzamelen alle gegevens voor uw subsidieaanvraag en dienen deze in bij de Gemeente Den Haag;
 7. Het gesubsidieerde bedrag wordt binnen 12 weken op uw bankrekening teruggestort.

 

Isobooster

Isobooster isolatiemateriaal is een innovatieve, hoogwaardige meerlaagse isolatiefolie. De unieke isolatiewerking geschiedt op basis van thermische reflectie. De zeer hoge isolatiewaarde van deze isolatiefolie zorgt voor een forse, directe besparing op uw energierekening. Daar waar conventionele isolatie alleen de warmte tegenhouden (en absorberen), kaatst Isobooster isolatiefolie warme lucht terug de ruimte in. Hetzelfde principe wordt al jaren gebruikt in de sport, bij nooddiensten en in de ruimtevaart. Kijk eens in een thermosfles. In tegenstelling tot glas of steenwol vertraagt Isobooster niet de overdracht van temperatuur, maar blokkeert het. U haalt hiermee veel meer uit de warmte in huis. ’s zomers en ’s winters het perfecte leefklimaat voor uw woning of werkruimte!

Tonzon

Het Tonzon vloerisolatiesysteem bestaat uit zakken stilstaande lucht omringt met reflecterend materiaal. Waar de meeste isolatiematerialen zoals als steenwol/glaswol, EPS of purschuim de uitstraling van warmte remmen, weerkaats Tonzon uitgaande straling weer terug de ruimte in. Hierdoor worden warmtelekken via de begane grondvloer terug gebracht tot bijna nul. U krijgt van ons 10 jaar garantie op het product en de verwerking.

Voordelen reflecterende folies

 • Verlaging van de energienota (de terugverdiendtijd is gemiddeld tussen de 15 en 25%);
 •  Koudebruggen kunnen makkelijk vermeden/beperkt worden;
 •  Snelle terugverdientijd;
 •  Het materiaal is niet irriterend of giftig en makkelijk te verwerken;
 •  Vanuit milieuoogpunt zijn Tonzon en Isobooster een goede keus (dun, weinig materiaal);
 •  Remt niet alleen uitgaande straling maar weerkaatst het ook terug;
 •  Veelal in 1 dag uitgevoerd;
 •  Reduceren van energie nota.

Glaswol/Ecose dekens

Glaswol is een silicaat dat gebruikt wordt als isolatiemateriaal. Het is een product dat vervaardigd wordt uit zand en gerecycled glas (geen post consumer). Het is niet brandbaar en niet oplosbaar in water, en daardoor erg geschikt als bouwmateriaal. Omdat glaswol jeuk kan veroorzaken, moeten wij bij het werken ermee wel beschermende kledij worden gedragen.

 

Prijs

De prijs voor vloerisolatie met aftrek van subsidie varieert van €25,00 tot €35,00 afhankelijk van het gekozen materiaal. Daarnaast zijn er een aantal factoren afhankelijk van uw specifieke situatie. Denk daarbij aan: is er toegang tot de kruipruimte, hoeveel ruimtes bestaat de kruipruimte, is er een radiatorput/convectorput die mee geïsoleerd moet worden. Deze zaken nemen wij met uw door en maken daarvoor graag een afspraak bij u thuis.

 

Rekenvoorbeeld:

Een vloer van 50 m2, betreft 1 ruimte met Tonzon, geen extra kosten en met aftrek van de gemeentelijke subsidie bedraagt: €1.375,00 inclusief BTW.

 

Extra subsidie

Een extra subsidie van de rijksoverheid (RVO) is de ISDE subsidie.

Bent u eigenaar van een koopwoning en is deze woning uw hoofdverblijf? Dan kunt u gebruik maken van de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE). Dat kan met een investering in een (hybride) warmtepomp, zonneboiler, een aansluiting op een warmtenet en met 5 typen isolatiemaatregelen.

Indien u ook gebruik wilt maken van de subsidie van de overheid, dan moet u wel 2 maatregelen treffen.

Voor meer informatie kijkt u op de website van de RVO.

 

Webinar 3 november 2021

Heeft u onze online webinar gemist? Geen zorgen, we hebben een opname gemaakt die u terug kunt kijken:

Let op: tenaamstelling moet hetzelfde zijn als achternaam offerte aanvrager

Voorbeelden van vloerisolatie middels reflecterende isolatiematerialen: Isobooster of Tonzon

Isobooster7 R4.0

Isobooster7 R4.0

Isobooster7 R4.0

Isobooster7 R4.0

Isobooster7 R4.0

Tonzon vloerisolatie

Tonzon vloerisolatie

Tonzon vloerisolatie

Tonzon vloerisolatie