Hoewel veel Nederlandse woningen al dakisolatie hebben, zijn er toch veel daken waarbij het dak matig tot slecht geïsoleerd is. Het is raadzaam dit snel aan te pakken, aangezien een slecht geïsoleerd dak een belangrijke bron van energieverspilling in huis is.

Voor elk soort dak een passende oplossing

Platte daken 

Platte daken isoleren wij bij voorkeur vanuit de binnenzijde, waardoor de beluchting van de balkenlaag intact kan worden gehouden. Bij deze methode gebruiken wij Isobooster7 PRO isolatie,  voor een zeer hoogwaardige isolatie. 

Schuine daken

Schuine daken isoleren we van binnenuit. Wij isoleren dan middels één van de verschillende toepassingen van Isobooster isolatie, waarbij een spouw wordt gecreëerd onder het dakbeschot, boven de isolatie, namelijk op houten regels, rechtstreeks onder het dakbeschot.

Voordelen dakisolatie

 • Comfort en warmte: Ervaar een gelijkmatige en warme woning temperatuur, houdt de warmte buiten in de zomer en de warmte binnen in de winter
 • Besparing op energiekosten: Verminder warmteverlies en bespaar jaarlijks honderden euro’s 
 • Gezondere woonomgeving: Voorkom vochtproblemen en schimmel
 • Waardevermeerdering woning Een goed geïsoleerd huis is aantrekkelijker voor kopers en kan de waarde van uw woning verhogen.

Voordeliger dak isoleren met subsidie 

U kunt door het toepassen van onze dakisolatie gebruik kunnen maken van de landelijke subsidie van de Rijksdienst van Ondernemend Nederland (RVO). Hier leest u daar meer over.

Uw dak laten isoleren in 4 stappen 

 1. Aanvraag: Interesse? Laat uw gegevens achter via ons aanvraagformulier
 2. Afspraak maken: Wij nemen contact met u op voor een persoonlijk adviesgesprek
 3. Advies op maat: Onze adviseur geeft geheel gratis en vrijblijvend advies en een prijsopgave.
 4. Uitvoering: Na uw akkoord gaan onze specialisten aan de slag met het isoleren van uw vloer. Vaak kan dit in één dag gerealiseerd worden.

Ons dakisolatie materiaal

Biobased isolatie 

Ons bio-based isolatiemateriaal integreert natuurlijke isolatiematerialen met innovatieve technologieën voor optimale energie-efficiëntie en comfortverbetering. Door het gebruik van hernieuwbare materialen zoals cellulose, schapenwol, kurk en gerecycled katoen biedt ons systeem een uitstekende isolatiewaarde, waardoor warmteverlies naar de omgeving wordt geminimaliseerd. Deze aanpak resulteert in aanzienlijke energiebesparingen en draagt bij aan een duurzamer en comfortabeler binnenklimaat, zoals duidelijk te zien is op infraroodfoto’s van behandelde ruimtes.

Isobooster7 Professional serie

Isobooster7  is een isolatiemateriaal met lagen isolatiefolie en luchtkussens, een zeer milieuvriendelijk materiaal. De folie bevat aluminium, dat 97% van de warmtestraling terugkaatst. Ondanks minimaal gebruik van aluminium in Isobooster7 behoudt het dezelfde mate van terugkaatsing als dikker aluminium. Luchtkussens tussen de lagen zorgen voor minimale temperatuurafname per laag, wat warmteverlies door luchtstroming en doorstraling vermindert

Benieuwd welk isolatiemateriaal bij uw woning past? Wij komen graag bij u langs. 

 • Comfort en warmte
 • Besparen op energiekosten
 • Gezondere woonomgeving
 • Verhoog de waarde van uw huis