Isolatiespecialist.com

Na jaren lang in de makelaardij gewerkt te hebben als vastgoed manager, heeft Patrick Terheijden in 2010 besloten zich te gaan richten op het verduurzamen van woningen.

Met zijn vrouw Esther aan zijn zijde vormen ze een mooi team.

Sinds september 2018 is het team versterkt met Hans Wagemaker en Shusma Ramsoender. Hans is goed in staat verduurzaming adviezen op te stellen en daarvoor offertes op maat te realiseren. Shusma is onze steun en toeverlaat op kantoor. Wij zijn blij en trots dat Hans en Shusma Isolatiespecialist zijn komen versterken.

Ervaring met oud- en nieuwbouw

Patrick signaleerde de snelle innovatie en kostenbesparingen bij vloerisolatie en heeft hier zijn specialisme van gemaakt. Dit was de start van het bedrijf Isolatiespecialist.com te Den Haag. Samen met ons team van ervaren vaklieden hebben wij al vele vloeren van zowel oude als nieuwe huizen in heel de Randstad geïsoleerd. Door de kennis en ervaring, opgedaan met onze bouwkundige ervaringen, kijken wij altijd mee naar eventuele gebreken bij u onder de vloer en kunnen wij deze veelal direct ook verhelpen.

Isoleren levert meer rendement dan een spaarrekening (VARA Kassa).

Wachten op koude winters hoeft niet. Begin vandaag nog met het besparen van geld en energie en haal meer rendement dan de gemiddelde spaarrekening. Het vergt uiteraard een investering om de isolatie aan te brengen, maar deze kosten verdient u eenvoudig terug. Het betekent allereerst meerwaarde voor uw huis. Ten tweede krijgt u in de komende jaren een lagere energierekening en als bonus spaart u ook nog eens het milieu.