De duurzame oplossing voor uw huis en uw gezondheid.

Creëer een optimaal leefklimaat in huis met onze doeltreffende vloerisolatie oplossingen. Veel woningen kampen met vochtige kruipruimtes, maar wij bieden een tweeledige aanpak. Ons stevige plastic folie leggen we op de bodem om vochtverdamping te stoppen en tegelijkertijd de vloer te isoleren. Zeg vaarwel tegen opkomende kou en vochtproblemen. Bovendien passen we op maat een speciaal aluminium folie toe aan de onderkant van de vloer. Hierdoor geniet u van een warmere en drogere vloer, zo veel mogelijk vrij van schimmel en huisstofmijten. Profiteer niet alleen van een comfortabeler huis, maar bespaar ook aanzienlijk op uw energierekening.

Voordelen vloerisolatie

 • Comfort en warmte: Ervaar een gelijkmatig en warmere vloertemperatuur, hierdoor geen koude voeten meer!
 • Besparing op energiekosten: Verminder warmteverlies en bespaar jaarlijks honderden euro’s
 • Gezondere woonomgeving: Geef  vocht en schimmel problemen geen kans
 • Waardevermeerdering woning door duurzame isolatie en verbetering van uw energielabel

Uw vloer laten isoleren in 4 stappen

 1. Aanvraag: Interesse? Laat uw gegevens achter via ons aanvraagformulier
 2. Afspraak maken: Wij nemen contact met u op voor een persoonlijk adviesgesprek
 3. Advies op maat: Onze adviseur geeft geheel gratis en vrijblijvend advies en een prijsopgave.
 4. Uitvoering: Na uw akkoord gaan onze specialisten aan de slag met het isoleren van uw vloer. Vaak kan dit in één dag gerealiseerd worden.

Onze vloerisolatiematerialen

Tonzon 

Het Tonzon systeem combineert stevige bodemfolie op de kruipruimte bodem met innovatieve thermoskussens aan de onderkant van de vloer. Dit zorgt voor optimale isolatie, energiebesparing en comfortverbetering, zoals te zien op infraroodfoto’s. De hoge isolatiewaarde van de thermoskussens voorkomt warmteverlies naar de koude bodem onder het huis, wat het spectaculaire effect creëert.

Isobooster7 Professional serie

Isobooster7  is een isolatiemateriaal met lagen isolatiefolie en luchtkussens, een zeer milieuvriendelijk materiaal. De folie bevat aluminium, dat 97% van de warmtestraling terugkaatst. Ondanks minimaal gebruik van aluminium in Isobooster7 behoudt het dezelfde mate van terugkaatsing als dikker aluminium. Luchtkussens tussen de lagen zorgen voor minimale temperatuurafname per laag, wat warmteverlies door luchtstroming en doorstraling vermindert.

Meer informatie nodig? 

Benieuwd welk isolatiemateriaal bij uw woning past? Wij komen graag bij u langs. Vraag hier een adviesgesprek aan. 

 • comfortabel gevoel aan uw voeten
 • minder last van vochtproblemen
 • beter voor uw gezondheid
 • constructieve verbetering aan uw huis
 • gebruik van duurzame materialen
 • beter rendement dan een spaarrekening

Isoleren levert meer rendement op dan een spaarrekening (VARA Kassa).

Wachten op koude winters hoeft niet. Begin vandaag nog met het besparen van geld en haal meer rendement dan de gemiddelde spaarrekening. Het vergt uiteraard een investering om de isolatie aan te brengen maar deze verdient u eenvoudig terug. Het betekent allereerst meerwaarde voor uw huis. Ten tweede krijgt u in de komende jaren een lagere energierekening en als bonus is het ook nog eens goed voor het milieu.