Tonzon

Het Tonzon systeem werkt aan twee kanten. Met stevige bodemfolie op de kruipruimtebodem en de innovatieve thermoskussens tegen de onderkant van de vloer. Met deze aanpak krijgt u de hoogste isolatiewaarde, de meeste energiebesparing en de grootste verbetering van het comfort. De infraroodfoto’s laten het spectaculaire effect ervan zien op de vloertemperatuur. Door de zeer hoge isolatiewaarde van de thermoskussens en het feit dat de thermoskussens nauwelijks warmte doorlaten naar de altijd koudere bodem onder ons huis wordt dit effect bereikt.

Isobooster

Isobooster is een isolatiemateriaal dat bestaat uit meerdere lagen isolatiefolie afgewisseld met luchtkussens. Beter bekent als bubbeltjesplastic. De isolatiefolie bestaat voor meer dan 98% uit polyethyleen. Polyethyleen is vanuit het milieu gezien één van de meest vriendelijke en duurzame materialen. Op het polyethyleen wordt aluminium aangebracht, wat zorgt voor 97% terugkaatsing van warmtestraling van de kamertemperatuur. In Isobooster isolatiefolie wordt heel minimaal aluminium gebruikt, terwijl de mate van terugkaatsing gelijk is aan dikker aluminium. De luchtkussens tussen de lagen isolatiefolie zorgen voor een geleidelijke afname van de temperatuur per laag, hetgeen resulteert in een lager verlies van warmte door luchtstroming en doorstraling.

Foto’s met infrarood camera

Isoleren levert meer rendement dan een spaarrekening (VARA Kassa).

Wachten op koude winters hoeft niet. Begin vandaag met het besparen van geld en haal meer rendement dan de gemiddelde spaarrekening. Het vergt uiteraard een investering om de isolatie aan te brengen maar deze verdient u eenvoudig terug. Het betekent allereerst meerwaarde voor uw huis. Ten tweede krijgt u in de komende jaren een lagere energierekening en als bonus spaart u ook nog eens het milieu.