Informeer bij uw gemeente

Of u in aanmerking kunt komen voor subsidie hangt dus af van uw gemeente en/of provincie. Op de website www.energiesubsidiewijzer.nl kunt u uw woonplaats invullen en krijgt u de laatste stand van zaken. Let op, de subsidieverstrekking is niet oneindig. Informeert u bij uw gemeente naar subsidiemogelijkheden!

Na installatie van de vloerisolatie krijgt u bij het voldoen van de factuur een verklaring dat alles volgens de norm met garantie is aangebracht. Deze verklaring stuurt u samen in met uw aanvraagformulier en een kopie factuur aan de gemeente. Het aanvraagformulier wordt dan achteraf meegestuurd bij de factuur na installatie. Wanneer de factuur is voldaan sturen wij u de verklaring toe. Uw gemeente bepaalt vervolgens wanneer het subsidiebedrag op uw rekening wordt gestort.

De warme basis voor ieder huis:

  • comfortabel gevoel aan uw voeten
  • minder last van vochtproblemen
  • beter voor uw gezondheid
  • vocht geleidt kou, dus lagere stookkosten
  • beter rendement dan een spaarrekening

Isoleren levert meer rendement dan een spaarrekening (VARA Kassa).

Wachten op koude winters hoeft niet. Begin vandaag met het besparen van geld en haal meer rendement dan de gemiddelde spaarrekening. Het vergt uiteraard een investering om de isolatie aan te brengen maar deze verdient u eenvoudig terug. Het betekent allereerst meerwaarde voor uw huis. Ten tweede krijgt u in de komende jaren een lagere energierekening en als bonus spaart u ook nog eens het milieu.